Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat oud en nieuw vieren zonder vuurwerk

01-10-2020, 09.34 uur

De Efteling luidt het nieuwe jaar niet op traditionele wijze in. Normaal gesproken kunnen bezoekers tijdens de jaarwisseling kijken naar een spectaculaire vuurwerkshow met Efteling-muziek. In coronatijd zou dat te veel groepsvorming opleveren. Daarom heeft men besloten het vuurwerk volledig te schrappen.

Wie ervoor kiest om oud en nieuw te vieren in de Efteling, moet dit keer genoegen nemen met een lichtshow. "Die zal vanuit iedere plek in het park te zien zijn", staat in een persbericht. "Zo kan iedereen op bijzondere wijze het nieuwe jaar inluiden zonder in groepen bij elkaar te komen."

Voor de feestavond zijn aparte tickets benodigd. Die kunnen binnenkort besteld worden. De tarieven zijn nog niet bekend. Vorig jaar kostten entreebewijzen voor oud en nieuw in de Efteling 42 euro, inclusief een glas champagne, een oliebol, parkeren en de vuurwerkshow.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be