Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Bezoekers Phantasialand gebruiken wachtrij als prullenbak

27-09-2020, 11.47 uur

Bezoekers van Phantasialand laten zich niet van hun beste kant zien in de wachtrij voor de nieuwe achtbaan F.L.Y. Bij de ingang van de flying launch coaster delen medewerkers kaartjes uit waarop de veiligheidsregels beschreven staan. Het is de bedoeling dat die aan het einde van de rij weer ingeleverd worden.

In de praktijk worden de papiertjes echter massaal halverwege de rij gedumpt. Op foto's is te zien hoe één van de gangen in de wachtrij bezaaid is met vele tientallen kaartjes. Het lijkt een kwestie van tijd voordat het Duitse pretpark daar prullenbakken installeert.

Op de veiligheidskaarten staat in het Duits, Engels, Frans en Nederlands uitgelegd wat van bezoekers verwacht wordt. Zo lezen ze dat ze in de rij en in de attractie verplicht een mondkapje moeten dragen. Ook bevat de kaart uitleg over het bijzondere bagagesysteem en de daaropvolgende metaaldetector.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be