Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling maakt zich geen zorgen over scheur in restaurantmuur

28-09-2020, 16.41 uur

Eén van de restaurants in de Efteling kampt met een opvallend gebrek. In een muur in restaurant Panorama is een grote scheur ontstaan. Achter de schermen wordt al jaren gesproken over een enorme renovatie voor het gedateerde horecacomplex uit 1953, maar tot nu toe bleven de werkzaamheden uit.

"Nu snap ik dat gerucht over groot onderhoud...", schrijft Jesse Mérruh bij een foto van de scheur op Twitter. Volgens een woordvoerder van de Efteling kan de beschadiging geen kwaad. "Het heeft wel onze aandacht."

Wanneer het euvel verholpen wordt, weet hij niet. "Groot onderhoud staat op dit moment nog niet gepland." Het 67 jaar oude Panorama-gebouw, te vinden tussen Vogel Rok en kinderspeeltuin Kleuterhof, herbergt een zelfbedieningsrestaurant en een à-la-carterestaurant.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be