Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Discovery Centre Scheveningen

Legoland Scheveningen gaat dit jaar niet meer open

25-09-2020, 14.19 uur

Wie zich verheugt op een bezoekje aan Legoland Scheveningen, moet nog langer geduld hebben. Het overdekte pretpark op de Scheveningse Boulevard gaat dit jaar niet meer open. Dat heeft het management bekendgemaakt. Eigenlijk zou de opening op 7 mei plaatsvinden.

Vanwege de coronacrisis werd dat moment uitgesteld tot later in 2020. Nu is duidelijk dat de officiële opening verplaatst is naar het voorjaar van 2021. "Momenteel wordt de laatste hand gelegd om de locatie af te bouwen en deze ook zodanig coronaproof te maken zodat de veiligheid van de bezoekers gewaarborgd is", staat in een verklaring.

Een precieze datum is er nog niet. "Aangezien de omstandigheden om ons heen voortdurend veranderen, zullen we over enige tijd met een meer specifieke datum naar buiten treden." Reeds bestelde tickets en abonnementen blijven geldig. "We vragen dan ook uw geduld."

Kleinschalig
Legoland Discovery Centre Scheveningen, onderdeel van de Britse groep Merlin Entertainments, wordt een kleinschalig pretpark met verschillende bescheiden Lego-attracties voor kinderen. Vergelijkbare trekpleisters zijn al te vinden in onder meer Berlijn, Oberhausen, Birmingham en Manchester.

Merlin Entertainments exploiteerde al drie toeristische attracties in Nederland: Madame Tussauds Amsterdam, The Amsterdam Dungeon en Sea Life Scheveningen. Die zijn ondanks de coronacrisis nu wel geopend.

Meer Legoland Discovery Centre Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be