Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo verkoopt authentieke informatieborden aan fans

24-09-2020, 18.59 uur

Dierentuinfans krijgen de kans om een stukje van Burgers' Zoo in huis te halen. Het Arnhemse dierenpark verkoopt tijdelijk enkele authentieke informatieborden. Die waren jarenlang te vinden bij de verschillende dierenverblijven in het park.

Ze zijn echt uniek, benadrukt een woordvoerder in gesprek met Looopings. "Van alles is maar één exemplaar." Grote borden kosten 45 euro, voor kleine bordjes vraagt Burgers' Zoo 15 euro. "Erg leuk voor de echte fan, want ze hebben daadwerkelijk in het park gestaan."

De exclusieve souvenirs zijn te vinden in de parkwinkel bij de hoofdingang. Burgers' Zoo doet de borden van de hand omdat ze vervangen moesten worden of omdat de bewuste dieren niet meer in de dierentuin voorkomen.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be