Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo verkoopt authentieke informatieborden aan fans

24-09-2020, 18.59 uur | Reacties

Dierentuinfans krijgen de kans om een stukje van Burgers' Zoo in huis te halen. Het Arnhemse dierenpark verkoopt tijdelijk enkele authentieke informatieborden. Die waren jarenlang te vinden bij de verschillende dierenverblijven in het park.

Ze zijn echt uniek, benadrukt een woordvoerder in gesprek met Looopings. "Van alles is maar één exemplaar." Grote borden kosten 45 euro, voor kleine bordjes vraagt Burgers' Zoo 15 euro. "Erg leuk voor de echte fan, want ze hebben daadwerkelijk in het park gestaan."

De exclusieve souvenirs zijn te vinden in de parkwinkel bij de hoofdingang. Burgers' Zoo doet de borden van de hand omdat ze vervangen moesten worden of omdat de bewuste dieren niet meer in de dierentuin voorkomen.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be