Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: station van nieuwe achtbaan Plopsaland krijgt vorm

24-09-2020, 19.34 uurBeeld: Themepark Magic

Er wordt druk gewerkt aan de nieuwe spinning coaster die Plopsaland De Panne volgend jaar zal openen. In het Vlaamse pretpark kwamen eerder deze maand al de eerste onderdelen aan. Nu is men begonnen met het geraamte van het stationsgebouw, blijkt uit foto's van Facebook-pagina Themepark Magic.

De vorm van het gebouw is al te herkennen. Bovendien staan enkele steunpilaren inmiddels op hun plek. De baan zelf ontbreekt nog. Plopsaland gaat de attractie decoreren als een "ondergronds station in Parijs", onthulde Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof eerder.

De coaster van de Duitse fabrikant Mack Rides krijgt draaiende karretjes, vijf inversies en twee lanceringen met een topsnelheid van zo'n 90 kilometer per uur. Daarmee wordt het één van de heftigste achtbanen in de Benelux. De definitieve naam is nog niet bekend, maar als werktitel wordt Time Traveler gehanteerd.















Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be