Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Speciale halloweenattractie in Walibi Holland: Urban Legends Express

24-09-2020, 12.30 uur

Walibi Holland komt dit najaar met een speciale halloweenattractie. Het klassieke Walibi Express-treintje, dat normaal rondjes door het park tuft, wordt tijdelijk getransformeerd tot Urban Legends Express. Passagiers worden meegenomen voor "een horror-rit waar de gasten oog in oog staan met gruwelijke, mythische figuren waarvan men dacht dat het verzinsels waren".

De tocht voert bezoekers van de Halloween Fright Nights langs "verschillende filmscènes en duistere locaties", aldus het pretpark. "Maar wat er tijdens de spookachtige rit gaat gebeuren, is maar de vraag." De coronamaatregelen worden in acht genomen: medewerkers zorgen voor onderlinge afstand tussen huishoudens.

Bij de attractie wordt gewerkt met een virtuele wachtrij. Het reserveren van een plek kan op de dag van het bezoek via de Fast Lane, Walibi's gratis digitale reserveringssysteem. Daar kunnen gebruikers een instaptijd selecteren. De reservering voor de spooktrein staat los van reserveringen voor andere attracties.

Station
Walibi Express heeft twee stations: naast de Hall of Fame - waar lanceerachtbaan Xpress te vinden is - en bij waterbaan Crazy River. Dit jaar is alleen het laatstgenoemde station in gebruik. De rondrit opende in 1994, als één van de eerste attracties in Walibi Flevo. Vorig jaar werd de klassieke attractie al enkele keren omgebouwd tot Party Train, met vlaggetjes en feestmuziek.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be