Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Video: Madame Tussauds Amsterdam maakt wassenbeeld van André Hazes

24-09-2020, 16.27 uur

André Hazes krijgt een wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam. Vanaf 8 oktober kunnen bezoekers met de in 2004 overleden volkszanger op de foto. Zijn zoon André Hazes junior schuift binnenkort ook aan. "Na de nodige bloed zweet en tranen kunnen we eindelijk aankondigen", zegt een woordvoerster.

Zij noemt Hazes "hét icoon van het Nederlandse levenslied". Het heeft opvallend lang geduurd voor Hazes een plekje kreeg in het wassenbeeldenmuseum. De zanger is straks te bewonderen in een traditionele bar. Daar kunnen bezoekers samen met Hazes een biertje of een glaasje fris drinken.

De weduwe van de volkszanger, Rachel Hazes, heeft het beeld alvast goedgekeurd. In een video van Madame Tussauds is te zien hoe ze de wassen versie van wijlen haar man liefkozend aait. "Ik zou hem zo wel mee naar huis willen nemen", lacht Hazes. "Het is alsof André er zit."

Bloed, zweet en tranen
André Hazes is bekend van levensliederen als Een beetje verliefd, Kleine jongen en Bloed, zweet en tranen. Hij stierf op 53-jarige leeftijd na twee hartinfarcten en een hartstilstand.



Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be