Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell houdt vast aan dino's in de herfstvakantie

26-09-2020, 10.22 uur

Dino's en Duinrell blijken een match. Het Wassenaarse attractiepark houdt dit najaar vast aan een concept dat in 2018 geïntroduceerd werd. In de herfstperiode treffen bezoekers tussen de attracties enkele tientallen levensgrote dinosaurussen aan.

Het evenement, inbegrepen bij de entreeprijs, loopt van donderdag 1 oktober tot en met zondag 1 november. Voor kinderen wordt er een speciale dinospeurtocht georganiseerd, waarbij de deelnemers onderweg dingen te weten komen over de oorsprong van de beesten.

Volgens een woordvoerster zijn de prehistorische figuren erg fotogeniek. "In de herfst is Duinrell op zijn mooist", laat de voorlichtster weten. "Nu de dino's allemaal een mooi plekje krijgen tussen de attracties, nodigt het uit om er prachtige plaatjes van te maken."

Tikibad
'Dino's op Duinrell' begon in 2018 met twaalf exemplaren. Nu zijn dat er twintig. Vanwege de coronacrisis is het online reserveren van een bezoekdatum verplicht. Bezoekers kunnen daarbij kiezen uit toegang tot de attracties en toegang tot de attracties inclusief twee uur Tikibad.

Meer Duinrell
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be