Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Attractiemedewerker Europa-Park besmet met coronavirus

22-09-2020, 10.46 uur

Een man die de afgelopen tijd gewerkt heeft bij één van de attracties in Europa-Park, is positief getest op het coronavirus. Dat bevestigt het Duitse attractiepark na navraag van dagblad Mittelbadische Presse. Het personeelslid werd onmiddellijk naar huis gestuurd en in quarantaine geplaatst.

"De benodigde maatregelen zijn direct doorgevoerd", aldus een woordvoerder. Volgens Europa-Park is er een zeer kleine kans dat de man het virus heeft overgedragen aan bezoekers, omdat hij nooit meer dan vijftien minuten in direct contact was met dezelfde persoon.

Bij welke attractie de man werkzaam was, wil het park niet kwijt. Eerder stuurde Europa-Park al een e-mail naar duizenden bezoekers om hen te informeren dat er op 10 augustus een coronapatiënt in het park aanwezig was. Ook toen was het risico op een infectie "zeer gering".

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be