Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verkoopt F.L.Y.-chocolaatjes in nieuwe snoepwinkel

24-09-2020, 14.01 uur

Phantasialand heeft speciale chocolaatjes ontwikkeld voor fans van de nieuwe achtbaan F.L.Y. Het logo van de sensationele flying launch coaster is nu verkrijgbaar in de vorm van een stuk chocolade, in de varianten melk, puur en wit. Eén exemplaar kost 2,90 euro.

Ze zijn te koop in de nieuwe snoep- en chocoladewinkel Emilie's Chocoladen & Candy-Werkstatt, gelegen aan de rand van themagebied Rookburgh. Er bestaan ook chocoladerepen in de vorm van het logo van Rookburgh (6 euro) en themahotel Charles Lindbergh (4,50 euro).

Emilie's Chocoladen & Candy-Werkstatt is niet zomaar een snoepwinkeltje: een chocolatier zorgt voor verschillende ambachtelijke zoetigheden, waaronder handgemaakte pralines. Phantasialand omschrijft het als "smakelijke souvenirs vol ambacht en klasse". Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten snoep te tappen.

Onverwachts
Rookburgh en F.L.Y. gingen vorige week onverwachts open. Voorlopig gaat het om een zogeheten 'soft opening', waarbij de themawereld en de achtbaan op elk moment weer gesloten kunnen worden vanwege technische complicaties. Vandaag wordt ook het bijbehorende hotel in gebruik genomen.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be