Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stelt gratis avond voor zorgverleners uit: 'Veel afmeldingen'

06-10-2020, 15.59 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling heeft besloten om een speciale avondopenstelling voor zorgverleners uit te stellen. Eigenlijk zou het attractiepark op donderdagavond 15 oktober de poorten openen voor 'coronahelden' en hun gezinsleden, onder de noemer 'Wij als Ambassadeur'.

Het was de bedoeling om zo'n vijfduizend gasten te ontvangen. Medewerkers zouden die avond vrijwillig werken. Door de toename van het aantal coronabesmettingen en de bijkomende drukte in de zorgsector ontving de Efteling echter veel afmeldingen, vertelt een woordvoerder.

"Ons doel is om zo veel mogelijk coronahelden in het zonnetje te kunnen zetten, maar zij zijn hard nodig op dit moment", aldus de voorlichter. "Vandaar dat wij de avond gaan verplaatsen." Een nieuwe datum wordt later bekendgemaakt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be