Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne voortaan elk weekend geopend, ook in de wintermaanden

18-09-2020, 11.27 uur | Reacties

Plopsaland De Panne is voortaan het hele jaar door geopend. Normaal gesproken blijft het Vlaamse pretpark dicht tussen de kerst- en paasvakantie. Vanaf 9 november is Plopsaland elk weekend geopend, ook in januari, februari en maart. Bovendien zal het park toegankelijk zijn in de volledige voorjaarsvakantie.

Op doordeweekse dagen dat het attractiepark gesloten is, wordt het overdekte themagebied Mayaland opengesteld. "Bezoekers kunnen in principe dus 365 dagen per jaar in Plopsaland De Panne terecht", laat een woordvoerder weten. Het aangrenzende waterpark Plopsaqua De Panne was al dagelijks geopend.


ZIE OOK: Plopsaland wil pretpark niet het hele jaar door openhouden

"Een pretparkbezoek is niet meer zo seizoensgebonden als enkele jaren terug", zegt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof over de wijziging. "We merkten dat meer en meer mensen ook in de herfst- en de eindejaarsperiode hun weg vinden naar het park." In 2016 wilde Van den Kerkhof er nog niets van weten.

Hotel
De beslissing hangt ook samen met de komst van het Plopsa Hotel, dat eind oktober de deuren moet openen. "Het ideale moment dus om ervoor te zorgen dat bezoekers, abonnees en hotelgasten 365 dagen per jaar in het park terecht kunnen." De exacte openingstijden worden binnenkort bekendgemaakt.

Plopsaland De Panne, het populairste pretpark van België, is één van de zes parken van de Plopsa Group. Voor de extra openingsdagen wordt nog gezocht naar honderden nieuwe personeelsleden. "Van attractiebedieners en kassamedewerkers tot restaurant- en winkelmedewerkers."

ZIE OOK: Nieuw hotel Plopsaland krijgt themakamer rond Samson & Marie

Reacties