Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Prijzen van nieuw Phantasialand-hotel Charles Lindbergh bekend

17-09-2020, 16.57 uur | Reacties

Blijven slapen in Rookburgh, de nieuwe themawereld van Phantasialand, is vanaf volgende week mogelijk. Na de langverwachte opening van de flying coaster F.L.Y. gaat op donderdag 24 september ook het bijbehorende themahotel Charles Lindberg open. Vandaag maakt het Duitse pretpark bekend hoeveel een overnachting gaat kosten.

Wie kiest voor een overnachting in Rookburgh, wordt opgenomen tot de exclusieve 'Explorers' Society'. Dat zorgt voor verschillende privileges, waaronder exclusieve toegang tot Bar 1919. Bovendien kunnen verblijfsgasten gebruikmaken van een aparte ingang tot het themagebied.

Een overnachting is altijd inclusief twee dagen toegang tot Phantasialand, een driegangendiner en ontbijt in Restaurant Uhrwerk. Verder ontvangen logees een ticket om de wachtrij van F.L.Y. over te slaan. De kamers zijn vormgegeven als cabines voor piloten. Het hotel werd vernoemd naar een controversiële Amerikaanse luchtvaartpionier.

Aankomstdatum
Een 'belevenispakket' met één overnachting voor twee personen kost bij een aankomstdatum op vrijdag en zaterdag 449 euro en de rest van de week 399 euro. Individuele bezoekers betalen op vrijdag en zaterdag 333 euro en op andere dagen 295 euro.

Het is ook mogelijk om twee of drie nachten te blijven slapen. Voor twee nachten zijn twee personen 739 euro (aankomstdatum op zondag tot en met donderdag) of 819 euro (vrijdag en zaterdag) kwijt. Een verblijf van drie nachten kost voor een duo 1029 euro (zondag tot en met woensdag) of 1128 euro (donderdag tot en met zaterdag).

Reserveren
Online reserveren is op dit moment nog niet mogelijk. Een boeking plaatsen bij Hotel Charles Lindberg kan alleen nog per mail, via [email protected], of telefonisch, door te bellen met +49223236666. Voor een los entreebewijs voor één dag vraagt Phantasialand dit jaar 52,50 euro.

Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be