Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Bizarre beelden: PortAventura World volledig uitgestorven

18-09-2020, 18.37 uurBeeld: @reusenc2

Normaal gesproken is het haast nooit extreem rustig in PortAventura World, maar in coronatijd kun je een speld horen vallen in het Spaanse pretparkresort. Doordeweeks lokt PortAventura Park nauwelijks bezoekers meer, blijkt uit surrealistische foto's die een fan op social media plaatste.

Het attractiepark in Salou is berucht om lange rijen en enorme mensenmassa's. Nu zijn nagenoeg alle wachtrijen verlaten. Zelfs bij de grote achtbanen als Dragon Khan, Shambhala en Stampida kunnen bezoekers meteen instappen. "Ik loop hier rond en ben praktisch alleen in het park", schrijft ene David op Twitter. "Ik heb PortAventura voor mezelf."

Het resort heeft veel last van reisrestricties tijdens de coronacrisis. In deze tijd van het jaar brengt het park doorgaans heel wat vakantiegangers op de been, ook op doordeweekse dagen. Nu blijven buitenlandse toeristen weg. Meerdere PortAventura-hotels zijn dan ook dicht.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be