Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland laat bezoekers dineren in spookhuis

15-09-2020, 11.59 uur

Walibi Holland komt met een exclusieve ervaring voor horrorfans. Bezoekers krijgen de kans om tijdens de Halloween Fright Nights op bijzondere locaties te dineren. Zo wordt het mogelijk om een maaltijd te nuttigen in spookhuis Jefferson Manor en in de scare zone Firepit.

Dat heeft het pretpark zojuist bekendgemaakt. Tijdens het anderhalf uur durende diner krijgen gasten gezelschap van scare actors. "Als je niet bang bent voor geesten of enge freaks tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren", laat Walibi weten.

Vanwege het coronavirus werkt Walibi tijdens de Fright Nights met een beperkte capaciteit. Dat exclusieve karakter wordt ook doorgetrokken naar de zogeheten Halloween Dinner Experience. "Zo laat Walibi zien dat de maatregelen niet alleen maar deuren hoeven te sluiten, maar ook kunnen zorgen voor unieke belevenissen", zegt een woordvoerster.

Bier en wijn
De restaurantbeleving is te boeken op alle Fright Nights-dagen, met uitzondering van 9 en 30 oktober. Het arrangement bestaat uit vleesgerechten, bijgerechten, een nagerecht en onbeperkt bier, wijn, frisdrank, koffie en thee. Reserveren kan vanaf vandaag via de Walibi-site.

Een tafeltje voor twee personen in Jefferson Manor gaat 150 euro kosten: 75 euro per persoon. Voor een diner voor vier personen in een onheilspellende Firepit-caravan moet 240 euro neergeteld worden: 60 euro per persoon.

Hygiëne
Ook bij het dineren is er aandacht voor de coronamaatregelen, belooft Walibi. Men zorgt voor onderlinge afstand tussen huishoudens, er is extra aandacht voor hygiëne en bij binnenkomst moeten bezoekers een mondelinge gezondheidsverklaring afgeven.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be