Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Meet-and-greet met Pardoes en Pardijn weer mogelijk in de Efteling

15-09-2020, 20.16 uurBeeld: Jeroen Schulz

Efteling-bezoekers kunnen mascottes Pardoes de Tovernar en Prinses Pardijn weer ontmoeten. De meet-and-greet met de figuren werd afgelopen voorjaar geschrapt vanwege de coronacrisis. Pardoes liet zich de afgelopen maanden af en toe zien op afstand, maar samen op de foto gaan was niet mogelijk.

Dat kan nu weer wel. De Efteling koos voor een andere locatie. In plaats van het gebruikelijke podium op de Pardoes Promenade zijn de nar en zijn vriendin nu te vinden op het bordes van het Efteling Theater. Daar is met behulp van markeringen op de grond een wachtrij gecreëerd.

Bezoekers kunnen op minimaal anderhalve meter afstand een selfie nemen of poseren voor een foto, waarbij de fotograaf beneden blijft. Diegene hoeft niet in de rij te gaan staan. De meet-and-greet staat meerdere keren per dag op het programma. Exacte tijden zijn op de dag van het bezoek te vinden in de Efteling-app en op looopings.nl/wachten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be