Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe omroep in wachtrijen Efteling legt afstandsregel uit

15-09-2020, 11.03 uurBeeld: @EftelRok

In de wachtrijen van de Efteling is sinds kort een nieuwe omroep te horen. Om ervoor te zorgen dat gezelschappen genoeg afstand van elkaar houden, worden wachtende bezoekers nu regelmatig op de afstandsregel gewezen. "Beste gast, houd de rode zones vrij om voldoende afstand te houden", zegt een omroepstem.

De Efteling-rijen zijn voorzien van rode en witte strepen. Het is de bedoeling om steeds een rood vlak vrij te houden, zodat er tussen verschillende groepen altijd minstens anderhalve meter zit. Op die manier wil men coronabesmettingen tegengaan.

In de praktijk bleek dat veel mensen het systeem niet begrepen of bewust negeerden. Door bezoekers veelvuldig aan de regel te herinneren, moet daar verandering in komen. Er is ook een Engelse omroep: "Dear guest, make sure the red zones are empty in order to keep your distance."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be