Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Rondvaartboot Disneyland Paris al een week dicht vanwege incident

15-09-2020, 18.29 uurBeeld: @DLPReport

De grote raderboot van Disneyland Paris staat al een tijdje stil. Sinds een incident op woensdag 9 september is rondvaartattractie Thunder Mesa Riverboat Landing buiten bedrijf. Op die dag was sprake van rookontwikkeling bij de Molly Brown-boot, waardoor de brandweer ter plaatse moest komen.

De exacte oorzaak is niet bekend. Een woordvoerder wil niet inhoudelijk op de kwestie ingaan. Ingewijden melden aan Looopings dat Disneyland druk bezig is om de attractie weer op te lappen. Thunder Mesa Riverboat Landing gaat naar verwachting binnen enkele dagen weer open.

De Molly Brown vaart normaal gesproken rond het eiland van mijntrein Big Thunder Mountain in cowboydorp Frontierland, over de zogeheten Rivers of the Far West. Een tweede boot, de Mark Twain, is door achterstallig onderhoud in zo'n slechte staat dat het vaartuig niet meer gebruikt kan worden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be