Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Engels pretpark laat bezoekers 'achtbaangezicht' printen op mondkapje

10-09-2020, 18.19 uur

Door mondkapjes wordt het kopen van actiefoto's in pretparken een stuk minder aantrekkelijk. Veel buitenlandse attractieparken verplichten bezoekers om mondmaskers te dragen in attracties. Het Engelse park Chessington World of Adventures heeft de oplossing: een masker waarop gasten hun 'achtbaangezicht' kunnen printen.

In Chessington is het dragen van een mondkapje een verplichting in onder meer de achtbanen Vampire en Scorpion Express. Als bezoekers toch leuk op de actiefoto's willen staan, kunnen ze via de website Printster een persoonlijk achtbaanmasker bestellen.

Ze moeten daarvoor een foto van zichzelf uploaden waarop ze een schreeuwend gezicht trekken. De herbruikbare maskers zijn beschikbaar in drie verschillende maten en kosten 7,99 pond per stuk. Dat is omgerekend een kleine 9 euro. Actiecode 'CHESSINGTON15' is goed voor 15 procent korting.

Kinderen
De leverancier belooft de mondkapjes binnen 48 uur te versturen. Kinderen tot 11 jaar en volwassenen met gezondheidsproblemen hoeven in Chessington overigens geen mondkapje te dragen.

Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be