Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: geannuleerde shows keren niet meer terug, festival afgelast

08-09-2020, 14.41 uur | Reacties

Twee grote shows rond The Lion King en The Jungle Book in Disneyland Paris keren dit jaar niet meer terug. Dat heeft Disney zojuist bevestigd. Beide producties - The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en The Jungle Book Jive - zouden eigenlijk tijdelijk niet te zien zijn vanwege corona.

Verschillende castleden bleken besmet te zijn met het coronavirus, waardoor zij en hun directe collega's in quarantaine moesten. Nu heeft Disney besloten dat de voorstellingen, onderdeel van het Lion King & Jungle Festival, definitief geschrapt worden.

Disneyland noemt zelf geen directe aanleiding. "Op basis van verschillende overwegingen hebben we ervoor gekozen om beide theatershows de rest van de oorspronkelijke looptijd niet door te laten gaan", staat in een officiële verklaring.

Stuntshow
Rhythms of the Pride Lands in het Frontierland Theater heeft gedraaid tussen 15 en 27 augustus. The Jungle Book Jive had op 22 augustus van start moeten gaan in de arena van de stuntshow in het Walt Disney Studios Park. Dat is er echter nooit van gekomen.

De beslissing heeft ook gevolgen voor een andere show, namelijk Disney Junior Dream Factory. Die nieuwe familievoorstelling zou binnenkort in première gaan in Studio D in het Walt Disney Studios Park. Dat moment wordt uitgesteld. "We maken snel meer bekend over een startdatum", belooft men.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be