Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris zet soundtrack van Lion King-show op Spotify

06-09-2020, 14.48 uur | Reacties

De muziek van de grote Lion King-show uit Disneyland Paris is nu ook thuis te beluisteren. Disney heeft de soundtrack van theatervoorstelling Rhythms of the Pride Lands gepubliceerd op verschillende streamingdiensten, waaronder Spotify en Apple Music.

Daar is de muziek gratis te beluisteren. Het volledige album, bestaand uit tien verschillende nummers, duurt bijna dertig minuten. Klassiekers als Circle of Life, I Just Can't Wait to Be King, Hakuna Matata en Can You Feel the Love Tonight worden aangevuld met liedjes die eerder voorkwamen in de musicalversie van The Lion King, zoals He Lives in You en Shadowland.

Rhythms of the Pride Lands in het Frontierland Theater hoort bij het Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris. Door coronabesmettingen binnen de cast is de productie sinds eind vorige maand niet te zien. Disneyland heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de voorstelling terugkeert.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be