Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disney-fan ontwerpt zelf nieuwe entree voor Walt Disney Studios Park

07-09-2020, 18.56 uur

Het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris ondergaat de komende jaren een enorme transformatie. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe themagebieden rond Marvel, Frozen en Star Wars. Waar Disney echter nog niet over gesproken heeft, is het entreegebied van het park. Een creatieve fan besloot het heft in eigen hand te nemen.

Adam Jankowski ontwierp zelf een nieuw entreegedeelte, waarbij Studio 1 heeft plaatsgemaakt voor een sfeervol straatje in Hollywood-sferen. Dat loopt vervolgens over in een centraal plein bij The Twilight Zone Tower of Terror, met daarachter een nieuw Victoriaans gebouw.

Als basis gebruikte Jankowski een bestaand ontwerp van Disney zelf. Op zijn Twitter-pagina verscheen een video waarop te zien is hoe de nieuwe tekening tot stand is gekomen. Hij liet zich naar eigen zeggen inspireren door themagebied Buena Vista Street, dat de entree vormt van het Amerikaanse Disney California Adventure Park.

Enthousiast
"Ik heb een snelle schets gemaakt van hoe ik denk dat de nieuwe ingang van Disney Studios in Parijs eruit zou kunnen zien", schrijft de maker. Het bericht leverde ruim honderd retweets en bijna zevenhonderd likes op. De commentaren zijn laaiend enthousiast.

"Dit zou fantastisch zijn", schrijft iemand. "Prachtig werk, geweldig idee", zegt een ander. "Dank voor het weghalen van Studio 1, iemand moest het doen", grapt een fan. "Dit zou zo veel beter zijn dan de huidige ingang", is een exemplarische reactie.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be