Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Le Pal

Frans attractiepark opent Afrikaans themahotel met zicht op giraffen en zebra's

23-06-2021, 20.21 uur

Het Franse attractiepark Le Pal heeft een indrukwekkend themahotel in gebruik genomen. Bezoekers kunnen voortaan blijven slapen in het Savana Reserve: een hotel met zestig familiekamers - goed voor driehonderd bedden - naast een grote savanne.

De hotelgasten kijken uit over een enorme vlakte die bevolkt wordt door giraffen, neushoorns, antilopen, struisvogels en zebra's. Het park liet zich naar eigen zeggen inspireren door verblijfsaccommodaties gelegen bij het beroemde Kruger National Park in Afrika.

Bij het hotel hoort een restaurant met 180 zitplaatsen, dat Le Victoria wordt genoemd. Verder is er een bar met de naam Le Gipsy Moth.

Lodges
In Le Pal waren al safaritenten te vinden. Naar aanleiding van het succes van de lodges werd besloten om het vakantiepark uit te breiden. In totaal zijn er nu 450 bedden beschikbaar. Voor het project kreeg het Franse park een financiële bijdrage van de Europese Unie.

Meer Le Pal
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be