Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Voor het eerst in vijftien jaar geen Miracle of Lights in Attractiepark Slagharen

01-09-2020, 18.21 uur

Attractiepark Slagharen breekt met een traditie. Door de coronamaatregelen kan avondspektakel Miracle of Lights in 2020 voor het eerst in vijftien jaar niet doorgaan. Dat bevestigt een woordvoerster van het pretpark aan Looopings. Er komt wel een alternatief.

Miracle of Lights werd in 2005 geïntroduceerd als een muzikale lichtjesparade door de Main Street van Slagharen. Later kwam daar een eindshow met lasers, fonteinen, projecties en vuurwerk bij, op het Fonteinplein bij de entree. Het achtergrondverhaal draaide vorig jaar om mascottes Randy en Rosie die op zoek gingen naar het "magische licht".

Bezoekers staan komend najaar niet met lege handen. Slagharen zorgt voor een alternatief programma, belooft de voorlichtster. Daarover wordt binnenkort meer informatie bekendgemaakt.

Barbecue
Eén ding is al wel duidelijk: de Wild West Summer Nights, met een dj, cocktails en een groot barbecuebuffet, krijgen een vervolg. Ze vinden nog plaats op alle zaterdagen tot en met 19 december, plus woensdag 14 en woensdag 21 oktober. De naam is gewijzigd in Wild West Nights.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be