Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Futuroscope

Tientallen medewerkers Frans pretpark in quarantaine

29-08-2020, 17.44 uur

Enkele tientallen medewerkers van het Franse pretpark Futuroscope moeten veertien dagen in thuisquarantaine. Vier van hun collega's zijn positief getest op het coronavirus. Als gevolg daarvan worden 28 personeelsleden in quarantaine geplaatst, melden Franse media.

Het gaat om werknemers die nauw samenwerkten met de besmette personen. Volgens vakbond CFDT was er nooit een gevaar voor het publiek, omdat de vier medewerkers geen direct contact hadden met bezoekers. "De situatie is onder controle", laat de regionale gezondheidsdienst ARS weten.

Futuroscope is weer open sinds 13 juni. Het futuristische attractiepark hoort bij parkengroep Compagnie des Alpes, net als bijvoorbeeld Walibi Holland, Walibi Belgium en Parc Astérix.

Meer Futuroscope
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be