Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Grote update voor pretparkgame Parkitect

30-08-2020, 23.27 uur

De makers van pretparkgame Parkitect komen met een grote update. Parkitect is een simulatiespel zoals de klassieke versie van RollerCoaster Tycoon, dat draait om het bouwen van een zo mooi mogelijk attractiepark. Komende week verschijnt een uitbreidingspakket met nieuwe attracties en meer mogelijkheden.

Zo worden er zes attractietypes toegevoegd, waaronder drie achtbanen. Ook krijgen spelers de mogelijkheid om effecten te synchroniseren met attracties en om vuurwerkshows op te voeren. Verder zijn er allerhande verbeteringen doorgevoerd op het gebied van decoraties.

Parkitect is beschikbaar voor Windows, Mac OS X en Linux. Een eerste versie verscheen in 2016, de officiële release volgde in 2018. Het computerspel van ontwikkelaar Texel Raptor kost op dit moment 24,99 euro. De uitbreiding Taste of Adventure uit 2019 wordt voor 9,99 euro verkocht.

Instellingen
Voor de uitbreiding met de naam Booms & Blooms, beschikbaar vanaf woensdag 2 september, gaat men 6,59 euro vragen. Een gratis update van het hoofdspel, dat tegelijkertijd uitkomt, omvat onder meer nieuwe instellingen om attracties en bomen te personaliseren.Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be