Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Medewerkers mogen in hun vrije tijd weer gratis naar de Efteling

27-08-2020, 11.20 uur | Reacties

Eén van de nieuwe restricties voor Efteling-personeel wordt deels opgeheven. Vanaf dinsdag 1 september mogen medewerkers in hun vrije tijd weer gratis naar het attractiepark, op doordeweekse dagen. Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

In mei werd duidelijk dat werknemers van de Efteling en hun gezinsleden tot nader order geen gratis toegang meer zouden krijgen. Omdat de capaciteit van het park verlaagd moest worden door de coronamaatregelen, vond de directie het niet wenselijk om personeelsleden en hun gezin kosteloos binnen te laten.

Zij zouden dan plekken van betalende dagbezoekers bezet houden. Na drieënhalve maand zijn medewerkers straks ook buiten werktijd welkom, zij het alleen doordeweeks. "In het weekend nog even niet, omdat we dan nog meer gasten verwachten", legt de voorlichter uit. Het gaat om een pilot.

Reserveren
Net als reguliere bezoekers en abonnementhouders moeten medewerkers hun bezoek vooraf online reserveren. Zo voorkomt de Efteling dat de maximale dagcapaciteit overschreden wordt. Op dit moment laat men ongeveer 15.000 bezoekers tegelijk binnen.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be