Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Zoomarine

Video: bezoekers Italiaans attractiepark met elkaar op de vuist om voordringen

27-08-2020, 10.06 uur

In het Italiaanse attractie- en dierenpark Zoomarine zijn afgelopen zaterdag rake klappen gevallen. Een video van een omstander laat zien hoe twee families met elkaar op de vuist gaan. Ze zouden een discussie hebben gehad over wie er het eerst in de rij stond.

De beelden zijn gemaakt voor de ingang van Zoomarine. Italiaanse media schrijven dat het gaat om families uit de stad Napels. Vooral de mannen geven elkaar er flink van langs. Een vrouw die de ruzie probeert te sussen, lijkt door de opwinding flauw te vallen.

Voor zover bekend raakte één man gewond tijdens de vechtpartij. Toen de politie arriveerde, waren de gemoederen al bedaard. Er is wel een onderzoek gestart naar het incident om te bepalen of de kemphanen vervolgd moeten worden.

Coronaregels
Zoomarine zou deze week eigenlijk vijf dagen dicht zijn omdat het park de coronaregels had overtreden. De verplichte sluiting werd na één dag echter al weer teruggedraaid.Meer Zoomarine
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be