Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verstopt scheetgeluiden in officiële app

28-08-2020, 23.35 uur

In de officiële Efteling-app blijken enkele komische geluidseffecten verstopt te zijn. Wie de smartphone-app van het attractiepark gebruikt, kan plotseling geconfronteerd worden met scheetgeluiden. Daarvoor moeten gebruikers de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz opzoeken.

Door twee keer te tikken op de naam van de attractie speelt de app een willekeurig scheetgeluid af, zo ontdekte een oplettende Efteling-fan. Er zijn meerdere verschillenden geluiden in de app opgenomen. De Efteling-app is gratis te downloaden voor iPhones en Android-toestellen.

Het verhaal achter Max & Moritz draait om twee broers die hun dorp op stelten zetten met hun kwajongensstreken. Scheten spelen daarbij een belangrijke rol: in de wachtrij van de achtbaan is een interactief scheetkussenorgel te vinden en in het stationsgebouw is te zien hoe Max op een scheetkussen springt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be