Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany opent nieuwe attractie van fabrikant Intamin in 2021

21-08-2020, 18.45 uur

Bezoekers van Movie Park Germany kunnen zich verheugen op een nieuwe attractie. In 2021 opent het Duitse pretpark een ride van fabrikant Intamin uit Liechtenstein. Dat blijkt uit een nieuwe teaservideo die Movie Park zojuist heeft gepubliceerd op social media.

Daarin onthult een actrice verkleed als Marilyn Monroe een grote doos met het Intamin-logo erop. De attractie wordt gebouwd op de oude locatie van bootjesdarkride Ice Age Adventure, in een grote hal. Afgelopen najaar was daar nog halloweenspookhuis Wrong Turn te vinden. Alle decors zijn inmiddels gestript.

Het project werd al in maart aangekondigd. Door de coronacrisis bleef het echter lang onduidelijk of de opening in 2021 door zou kunnen gaan. Nu bevestigt Movie Park dat het project nog steeds op schema loopt.

Familie
Het attractietype blijft voorlopig geheim. Eerder sprak het park al wel over een attractie "voor de hele familie". Intamin staat bekend om het bouwen van achtbanen, waterbanen en vrijevaltorens, maar de firma ontwikkelt ook darkrides en simulatoren.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be