Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris stelt première Jungle Book-show uit

21-08-2020, 18.29 uurBeeld: @DiscoverMagicNL

De première van de vernieuwde show The Jungle Book Jive in Disneyland Paris wordt uitgesteld. Eigenlijk zou de muzikale voorstelling morgen voor het eerst vertoond worden op een nieuwe locatie: in de arena van Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular in het Walt Disney Studios Park.

Twee castleden zijn positief getest op het coronavirus, bevestigt een Disney-woordvoerder aan Looopings. Zij zitten nu thuis. Hun directe collega's moeten uit voorzorg ook in thuisquarantaine. Disneyland zag geen andere mogelijkheid dan de productie op te schorten.

In een reactie laat Disney weten dat alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor gasten en medewerkers nauwkeurig gevolgd zijn. Het uitstel zou noodzakelijk zijn om een show neer te zetten die voldoet aan de hoge eisen van Disney, aldus de voorlichter.

Kasteel
The Jungle Book Jive bestaat uit paradewagens, dansers, muzikanten en Disney-figuren. Vorig jaar werd de voorstelling vertoond op het plein voor het kasteel van Doornroosje, in het Disneyland Park. Vanwege de coronacrisis is dat nu niet meer mogelijk. Daarom werd de show verplaatst naar het Walt Disney Studios Park. Er is nog geen nieuwe premièredatum bekend.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be