Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Nieuw hotel Plopsaland krijgt themakamer rond Samson & Marie

20-08-2020, 12.53 uur

Bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen binnenkort blijven slapen in een speciale kamer die in het teken staat van het kersverse duo Samson & Marie. In het Vlaamse pretpark wordt gewerkt aan een gloednieuw hotel. De beroemde pratende hond en zijn nieuwe baasje krijgen een eigen themakamer.

Nieuwe ontwerpen onthullen dat de Samson & Marie-kamer een middeleeuws uiterlijk krijgt, met kaarsen, een kroonluchter en schilden. Het thema is een knipoog naar de hit Het Kasteel van Koning Samson uit 1993.

Gert Verhulst, die bijna dertig jaar een duo vormde met Samson, gaf het stokje onlangs over aan zijn dochter Marie Verhulst. Zij neemt ook de traditionele optredens in Plopsaland op zich. Deze zomer gaan die echter niet door vanwege het coronavirus.

K3
Het nieuwe Plopsa Hotel van Plopsaland De Panne moet later dit jaar opengaan. Eerder werden al tekeningen gepubliceerd van kamers rond onder meer Maya de Bij, Kabouter Plop, Piet Piraat, Wickie de Viking, Bumba, K3 en Mega Mindy.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be