Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Mijntrein in Walibi Belgium gesloten na 'incident'

18-08-2020, 14.20 uurBeeld: @Just_ThemeParks

Eén van de achtbanen in Walibi Belgium is al sinds vorige week gesloten. De mijntrein Calamity Mine staat sinds donderdag 13 augustus stil. "Er heeft zich een incident voorgedaan", meldt een woordvoerster van het Belgische pretpark aan Looopings.

Ze wil niet zeggen wat er precies gebeurd is. Ook wil ze niet kwijt of er gewonden zijn gevallen bij het voorval. "Een onderzoek werd opgesteld en de oorzaak wordt momenteel geanalyseerd", laat ze weten. "In afwachting is de attractie gesloten voor het publiek."

Calamity Mine is een 14 meter hoge mijntreinachtbaan van de Nederlandse fabrikant Vekoma. De coaster, met twee liftheuvels en een topsnelheid van 50 kilometer per uur, werd in 1992 geopend onder de naam Colorado.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be