Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Zanger van zomerhit Tigers schept tijgerpoep in DierenPark Amersfoort

16-08-2020, 18.01 uur | Reacties

Zanger Bilal Wahib, bekend van de zomerhit Tigers, heeft een weddenschap verloren. Hij ging een uitdaging aan met 538-dj Ivo van Breukelen: als het nummer de eerste plek van de 538 Top 50 zou halen, zou hij tijgerpoep gaan scheppen in de dierentuin. En zo geschiedde.

Daarvoor weken Wahib en Van Breukelen uit naar het tijgerverblijf van DierenPark Amersfoort. Hoe de actie uitpakte, is te zien in een video op Instagram. "Kids, maak nooit weddenschappen", adviseert de dj. "Alsof je mijn poep tien dagen hebt laten staan", zegt Wahib over de geur van de uitwerpselen van de Siberische tijgers.

De 538 Top 50 wordt samengesteld op basis van streaming-gegevens, stemmen van luisteraars en airplaycijfers van alle Nederlandse radiostations. Tigers behaalde eerder al de eerste plaats in de Single Top 100. In de Nederlandse Top 40 moest het nummer genoegen nemen met plek drie.Meer DierenPark Amersfoort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be