Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Video: Vengaboys bouwen coronaproof feestje in Attractiepark Slagharen

16-08-2020, 13.45 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen heeft de Vengaboys uitgenodigd. Ondanks de strenge coronamaatregelen in het Overijsselse pretpark konden bezoekers afgelopen vrijdag kijken naar een vrolijk optreden van de feestact. Daarbij mochten bekende hits als We Like to Party, Boom, Boom, Boom, Boom en We're Going to Ibiza niet ontbreken.

Vanwege corona golden wel andere regels dan gewoonlijk. Zo was dansen en hard meezingen niet de bedoeling. Bovendien koos Slagharen ervoor om het optreden te verplaatsen van het Fonteinplein bij de entree naar evenementenlocatie The Musical Hall, waar zitplaatsen waren geregeld.

De komst van de Vengaboys was onderdeel van zomerfestival Slagharen Summer Music. De afgelopen weken traden Samantha Steenwijk, Wolter Kroes en Rolf Sanchez al op. Eigenlijk zou het zomerprogramma nu ten einde zijn, maar aanstaande vrijdag volgt nog een ingelast optreden van boyband FOURCE.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be