Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Land van Ooit

Niemand wil Het Land van Ooit hebben

01-10-2012, 08.57 uur

De gemeente Heusden raakt het voormalige Land van Ooit aan de straatstenen niet kwijt. Er wordt al jaren gezocht naar een koper voor het 44 hectare grote terrein, maar de vraagprijs van 19 miljoen euro blijkt steeds veel te hoog. Zo'n honderd partijen ketsten al af.

Ook de Efteling had even interesse. De Efteling-dirctie wilde van de lap grond een gloednieuw mediapark maken om televisieseries als De Schatkamer, Sprookjesboom en TiTaTovenaar te kunnen etaleren. Maar meer dan een paar miljoen had de Efteling er niet voor over. Dat feest ging dus niet door.

Inmiddels begint de gemeente Heusden aardig zenuwachtig te worden. De tijd dringt en verkopen met verlies is eigenlijk geen optie.

Meer Het Land van Ooit
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be