Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling wil capaciteit Vliegende Hollander verhogen met spatschermen

13-08-2020, 22.28 uurBeeld: @Eftelingse_strt

De Efteling doet een poging om de wachtrij bij De Vliegende Hollander te verkorten. Normaal gesproken moet er tussen gezelschappen altijd een rij met zitplaatsen leeg blijven, om anderhalve meter afstand te garanderen. Door de boten van de waterachtbaan te voorzien van spatschermen, kunnen alle rijen gebruikt worden.

Bezoekers hoeven dan minder lang in de rij te staan. Het gaat om een experiment. Eerder werden al spatschermen toegevoegd aan onder andere de gondels van Droomvlucht en de banken van Villa Volta, om ook daar meer mensen kwijt te kunnen.

De afgelopen weken liep de wachttijd bij De Vliegende Hollander op drukke dagen op tot zo'n zeventig minuten. Vanwege de beperkte capaciteit moest de rij verlengd worden. Die loopt nu om de attractie heen, via de ingang voor mindervaliden naar de zijkant van het gebouw en over het bordes van het havenstadje, richting de reguliere entree.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be