Europa-Park

Europa-Park laat zien: pretpark lijkt sprekend op vakantiebestemmingen

05-09-2020, 19.44 uur | Reacties

Door de coronacrisis is rondreizen niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Voor reislustige personen die hun vakantie in rook zagen opgaan, zegt Europa-Park de oplossing te hebben.

Men laat op social media zien dat allerlei bekende vakantiebestemmingen voor bezoekers van het Duitse pretpark binnen handbereik zijn. Europa-Park toont op Facebook en Twitter foto's van herkenbare taferelen uit acht verschillende Europese landen, met daarnaast de evenknie uit het attractiepark.


ZIE OOK: Europa-Park wil uitbreiden naar Frankrijk

Er komen scènes voorbij uit Zwitserland, Griekenland, Portugal, Italië, Ierland, Noorwegen, Groot-Brittannië en Spanje. De boodschap: tijdens een wandeling door Europa-Park wanen bezoekers zich op al die plekken.

Scandinavië
De belangrijkste themagebieden van Europa-Park zijn Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Nederland, Ierland, IJsland, Italië, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Zwitserland, Scandinavië en Spanje. Verder omvat het park een Luxemburgs plein en de themadelen Abenteurland, Königreich der Minimoys en Grimms Märchenwald.

ZIE OOK: Europa-Park gaat omstreden attractie 'heroverwegen' na kritiek

Reacties