Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Coronatijd: Attractiepark Slagharen zet Monorail in als parade

10-08-2020, 21.48 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen maakt van de nood een deugd. De Monorail in het pretpark is sinds kort gesloten als onderdeel van de coronamaatregelen. Dat bracht de entertainers van Slagharen op een idee. Zij kozen ervoor om de attractie in te zetten als een soort parade.

Vanwege corona kunnen er geen reguliere parades plaatsvinden in het park. Door de westernkarakters van Slagharen en mascottes Randy en Rosie in de monorailtrein te zetten, kunnen zij toch bezoekers begroeten.

"Het was een superleuk idee van de entertainmentafdeling en dat hebben we direct uitgevoerd", vertelt directeur Dave Storm aan Looopings. "Erg heet, maar wel onwijs grappig. De komende weken gaan we dit zeker op spontane momenten herhalen."

Wachtrij
Slagharen besloot onlangs om de Monorail te sluiten omdat de wachtrij door een noodgedwongen capaciteitsverlaging te lang werd. Daardoor konden de coronaregels moeilijker in acht genomen worden. "Dat was niet prettig meer", zei Storm er eerder over.Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen