Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Coronatijd: Attractiepark Slagharen zet Monorail in als parade

10-08-2020, 21.48 uur

Attractiepark Slagharen maakt van de nood een deugd. De Monorail in het pretpark is sinds kort gesloten als onderdeel van de coronamaatregelen. Dat bracht de entertainers van Slagharen op een idee. Zij kozen ervoor om de attractie in te zetten als een soort parade.

Vanwege corona kunnen er geen reguliere parades plaatsvinden in het park. Door de westernkarakters van Slagharen en mascottes Randy en Rosie in de monorailtrein te zetten, kunnen zij toch bezoekers begroeten.

"Het was een superleuk idee van de entertainmentafdeling en dat hebben we direct uitgevoerd", vertelt directeur Dave Storm aan Looopings. "Erg heet, maar wel onwijs grappig. De komende weken gaan we dit zeker op spontane momenten herhalen."

Wachtrij
Slagharen besloot onlangs om de Monorail te sluiten omdat de wachtrij door een noodgedwongen capaciteitsverlaging te lang werd. Daardoor konden de coronaregels moeilijker in acht genomen worden. "Dat was niet prettig meer", zei Storm er eerder over.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be