Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Freizeitpark Traumland

Ongeluk in Duits pretpark: bakje van zweefmolen breekt af

10-08-2020, 11.20 uur

Bij een ongeluk in een Duits familiepretpark is afgelopen weekend een 29-jarige moeder lichtgewond geraakt. De vrouw zat zaterdagmiddag samen met haar 18 maanden oude zoon in een zweefmolen, toen de gondel afbrak. Nadat ze op de grond belandde, werd ze geraakt door andere bakjes.

Het incident vond plaats in het kleinschalige attractiepark Traumland, gelegen in de Zuid-Duitse plaats Sonnenbühl. De vrouw liep meerdere kneuzingen en schaafwonden op. Haar zoontje was wonder boven wonder ongedeerd.

De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht. Daarvoor is de politie op zoek naar getuigen. Voorlopig is de attractie vergrendeld. Volgens de website van Traumland is de zweefmolen met de naam Kettenflieger al 68 jaar oud. "Het is een echte oldtimer, die in 1952 met de hand gemaakt werd door de oprichter van het park."

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be