Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Foute wegwijzer stuurt bezoekers Dolfinarium een woonwijk in

10-08-2020, 09.30 uur

Wie vanuit Flevoland naar het Dolfinarium in Harderwijk rijdt, loopt grote kans om te verdwalen. Een verkeerd geplaatste wegwijzer langs de N302 stuurt bezoekers niet naar het zeedierenpark, maar naar de woonwijk Waterfront.

Buurtbewoner Arnold van Voorthuizen laat aan dagblad de Stentor weten dat er dagelijks "tientallen, misschien wel honderden" automobilisten door de wijk dolen, die allemaal op zoek zijn naar de parkeerplaats van het Dolfinarium. Als ze na eindeloos rondjes rijden toch maar om hulp vragen, wijst Van Voorthuizen ze graag de juiste weg.

"Je kunt het die mensen ook moeilijk kwalijk nemen", zegt hij tegen de krant. "Die volgen gewoon de borden. Het is de gemeente Harderwijk die een fout heeft gemaakt."

Omdraaien
De oplossing lijkt simpel: draai het bord om. Dan rijden mensen de goede kant op en krijgen wijkbewoners hun rust terug. Van Voorthuizen heeft inmiddels contact gehad met het Projectbureau Waterfront die zijn klacht in behandeling heeft genomen. Het is nog niet bekend wanneer de kwestie wordt opgelost.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be