Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Pendelbus naar Bobbejaanland rijdt weer

10-08-2020, 15.20 uur

Bobbejaanland is sinds enkele dagen beter bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijdt weer een pendelbus tussen het station van Herentals en het attractiepark. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Deze bus, enkel bedoeld voor bezoekers van Bobbejaanland, stopt alleen bij ons."

Nadat de Vlaamse vervoermaatschappij De Lijn de rechtstreekse busverbinding tussen Herentals en Bobbejaanland stopzette, waren bezoekers aangewezen op de lijnbus richting Lichtaart. Vervolgens was het nog een kilometer lopen naar het park. Nu is het dat niet meer nodig.

De voorlichtster spreekt dan ook over "heel goed nieuws". 's Ochtends gaan er vier bussen richting het park, in de namiddag wordt er vier keer teruggereden naar het station. De bus heeft route 215 toegewezen gekregen.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be