Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Hittegolf in Toverland: nevelinstallaties houden bezoekers koel

06-08-2020, 12.41 uur

Met temperaturen tot 37 graden kan het deze week behoorlijk warm worden in Toverland. Om te voorkomen dat bezoekers oververhit raken, zorgt het attractiepark in de wachtrijen voor extra verkoeling. Bij verschillende attracties werden nevelmachines geïnstalleerd.

De nevelinstallaties zijn vanaf vandaag te vinden bij boottocht Merlin's Quest, lanceerachtbaan Booster Bike en boomstambaan Expedition Zork. Vanaf morgen is er ook verneveling in de rijen voor houten achtbaan Troy en wildwaterbaan Djengu River.

Vandaag wordt het 32 graden in Toverland, voor morgen is 34 graden voorspeld. In het weekend kan het zelfs 36 tot 37 graden worden. "Op zulke momenten is dit soort verfrissing meer dan welkom", reageert een woordvoerster. Ook voor komende week verwacht men tropische temperaturen, rond de 35 graden.











Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be