Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape rooms

Pretparkillusionist richt zich op escape rooms in coronatijd

08-08-2020, 13.45 uur

Door de coronacrisis kan pretparkillusionist Christian Farla al maanden niet optreden. Hij heeft van de nood een deugd gemaakt: inmiddels legt de artiest zich volledig toe op het ontwikkelen van zijn eigen escape rooms. In het Zuid-Hollandse dorp Poortugaal, ten zuidwesten van Rotterdam, heeft Farla inmiddels vier verschillende kamers.

Die heten The Lost Mummy, House of Houdini, Pirate's Treasure en The Holy Grail. Groepen krijgen de opdracht om binnen een uur te ontsnappen. "Ik ontwerp de kamers zelf en bouw mee aan de elektronica", vertelt Farla aan RTV Rijnmond. "Het is een uit de hand gelopen hobby."

Farla trad eerder op in de Efteling, Drievliet, Walibi Holland, Phantasialand, Blackpool Pleasure Beach en Bobbejaanland. Zijn Escape Room City bestaat al langer. Normaal gesproken laat de illusionist veel werkzaamheden aan anderen over. Doordat zijn shows in binnen- en buitenland geannuleerd zijn, heeft Farla genoeg tijd om dagelijks met de escape rooms bezig te zijn.



Meer escape rooms
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be