Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Naam van Disneyland Paris verkeerd geschreven op T-shirt

04-08-2020, 17.57 uurBeeld: @DLPReport

Kennelijk weten niet alle medewerkers van Disneyland Paris hoe ze de naam van hun werkplek moeten spellen. Op een T-shirt in de etalage van een souvenirwinkel is een joekel van een fout geslopen. Daar hangt een shirt met de tekst "Dysneyland 2020".

Het kledingstuk, dat speciaal ontwikkeld werd voor de heropening van Disneyland Paris, is te vinden bij de boetiek Disney Fashion in winkelgebied Disney Village. Op de voorkant staat "La Magie est de Retour" bij een tekening van Mickey Mouse. De tekst daaronder kan gepersonaliseerd worden.

Een personeelslid van de winkel koos voor "Dysneyland 2020", met een y dus. De misser werd niet opgemerkt totdat fansite DLP Report er een foto van publiceerde. Wie zelf een shirt wil laten drukken, met of zonder taalfout, kan dat doen voor 15 euro, plus de kosten van het shirt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be