Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

'Bloedstollende' halloweenavonden in Twents pretpark

04-09-2020, 14.41 uur | Reacties

Attractiepark de Waarbeek in Twente organiseert dit jaar een halloween-evenement voor kinderen vanaf 12 jaar. Normaal gesproken zijn de halloweenactiviteiten in het pretpark bedoeld voor kleine kinderen. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober gaat het er 's avonds een stuk minder onschuldig aan toe.

De Waarbeek spreekt over een "bloedstollende halloweentocht door een verlaten attractiepark". De attracties staan stil. Wel is het park overgenomen door ruim dertig horrorfiguren. "Het creatieve team van de Waarbeek werkt hiervoor samen met diverse ervaren halloweenacteurs om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen", staat in een persbericht.

De beleving, die 'Lost @ the Park' wordt genoemd, gaat ongeveer een uur duren. "Om de tocht te kunnen lopen, dienen bezoekers in goede gezondheid te zijn", waarschuwt men. Het all-inclusive-concept van de Waarbeek geldt ook tijdens de halloweenavonden. "Dus in de korte pauze kunnen bezoekers genieten van een laatste avondmaal."

Coronaregels
Bezoekers onder 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Het park zegt zich te houden aan alle coronaregels. "Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig en acteurs houden anderhalve meter afstand of worden afgeschermd door middel van spatschermen."

Entreebewijzen zijn alleen verkrijgbaar via veilingsite VakantieVeilingen.nl. De kaartverkoop start binnenkort. Er wordt gewerkt met verschillende tijdsloten tussen 19.30 en 22.30 uur. De Waarbeek waarschuwt dat tickets snel uitverkocht kunnen raken, omdat het aantal beschikbare plekken beperkt is.

Meer Attractiepark de Waarbeek
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be