Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Botsauto's in Walibi Holland weer open, maar alleen voor kinderen

02-08-2020, 10.55 uur

Bezoekers onder de 18 jaar mogen weer gebruikmaken van de botsauto's in Walibi Holland. De attractie Tequila Taxi's bleef gesloten toen het pretpark in mei de poorten opende, omdat anderhalve meter afstand houden tijdens het botsen niet mogelijk is.

Nu kinderen geen afstand meer hoeven te houden van de overheid, kan Tequila Taxi's alsnog open. Een nieuw bord geeft aan dat alleen personen tot en met 17 jaar welkom zijn. "Het is mogelijk dat er om een legitimatie wordt gevraagd", staat daarop. "Geen legitimatie? Dan mag je de attractie niet betreden."

Tequila Taxi's ligt in themadeel Exotic, in de buurt van horecalocatie Haciënda en hoedenmolen Los Sombreros. De attractie stamt uit het jaar 2000. Onlangs werd de façade vernieuwd. Voor kinderen met een lengte tussen 105 en 150 centimeter is er ook een aparte kindervariant: Mini Taxi's. Die was al open.

NeuroGen
Vorige maand werd de 60 meter hoge Skydiver - eerder dicht vanwege corona - ook weer in gebruik genomen. Op dit moment is alleen virtualreality-beleving NeuroGen nog buiten bedrijf in verband met de coronamaatregelen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be