Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuwe lekkernijen in Toverland: knetterijsjes met stroopwafel, Oreo of KitKat

02-08-2020, 18.31 uur

Bezoekers van Toverland kunnen deze zomer nieuwe ijsjes proeven. Het pretpark introduceert zogeheten Tovertwisters met stroopwafel, Oreo of KitKat. Er wordt ook knetterdip aan toegevoegd. De koude lekkernijen zijn verkrijgbaar bij verkoopbalie Smouldering Roast.

Dat horecapunt is te vinden naast bedieningsrestaurant The Flaming Feather in het middeleeuwse themadeel Avalon, waar ook wing coaster Fenix ligt. "Tovenaar Merlijn heeft zijn magische krachten gebruikt om er een verdraaid lekker ijsje van te maken", luidt de promotietekst.

De ijsjes kosten 3,95 euro per stuk. Bij de varianten met stroopwafel en KitKat zit karamelsaus. Het Oreo-ijsje wordt voorzien van chocoladesaus.

Donuts
Toverland blijft het aanbod voor zoetekauwen vergroten. Eerder dit jaar presenteerde het park al verschillende soorten donuts en diverse hapjes met aardbeien. Ook worden tegenwoordig ijsdonuts verkocht.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be