Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland blundert met reclamecampagne

26-09-2012, 10.00 uur

De nieuwe reclamecampagne van Toverland kan meteen de prullenbak in. Het pretpark schreeuwt van de daken dat spinning coaster Dwervelwind een wereldprimeur is, maar vertikte het om die bewering te checken.

Dus kwam er een persbericht met een leugentje: "Dit is 's werelds enige achtbaan met draaiende coaches en onride muziek." En later nog een keer: "Wereldwijd is dit de eerste spinning coaster met muziek in de trein." Dezelfde slogan hangt deze week in bushokjes door heel Zuid-Nederland.

Toverland zag alleen even de Japanse achtbaan Space Fantasy The Ride over het hoofd. In Universal Studios Japan staat sinds 2010 een coaster met ronddraaiende karretjes én muziek aan boord.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be